Velkommen til Nørresundby Fysioterapi

Hos Nørresundby Fysioterapi har vi mange års erfaring med at afhjælpe smerter, behandle skader, genoptræning, manuel behandling og behandling med akupunktur. Derudover kan vi også tilbyde almen træning i vores træningslokale eller træning med særligt fokus på vægttab.

 

Vi er godkendt af kommunen til at varetage genoptræningen indenfor det ortopædkirurgiske område. Det vil sige at du kan vælge om din genoptræning efter eks. en operation skal foregå på klinikken.

Foruden den individuelle behandling tilbyder vi også forskellige former for holdtræning, som for eksempel holdtræning til patienter med KOL-Diabetes, hjerteproblemer, overvægtige børn, ryg hold, dame-hold m.m.

Vi lægger stor vægt på, at alle føler sig velkomne, og at de er i gode hænder. Vi tilbyder en professionel behandling, og ved første besøg bliver der altid lavet en grundig undersøgelse, så man sikrer det rette behandlingsforløb.

På klinikken prioriterer vi den uformelle og hyggelige atmosfære meget højt.

Medlem af Danske Fysioterapeuter

 

Vi har nu som den første klinik i Nordjylland fået en K-Laser:

 Det er bevist at laserterapi stimulerer vækst og heling af væv i kroppen. Laseren accelererer helingsprocessen og mindsker betændelsestilstande, smerte og arvævsdannelse. Klasse IV laserterapi kan give rigtig gode resultater i behandling af smerter

 

 

 

 

 

 

 

Da jeg startede på klinikken havde jeg store smerter i min venstre hofte og var stillet overfor for det valg at skulle opereres og have en ny. Efter 3 – 4 behandlinger bl.a. med akupunktur var mine smerter væsentligt reduceret og jeg kunne atter gå mine lange ture i naturen. Jeg er glad for at komme på klinikken hvor der altid er en god stemning og man føler sig godt modtaget både af behandlerne og klinikdamen.

Sonja

Nørresundby Fysioterapi

Nørresundby Fysioterapi // Lille Borgergade 25 // 9400 Nørresundby // Tlf. 98 14 60 80 // E-mail: fysogaku@gmail.com
Nordjysk Webdesign ApS